Gratis verzending binnen België vanaf € 40 Mijn winkelmand: leeg
Menu

Koffie KRANS

Van Poeck huiskoffie. Een echte kwaliteitskoffie: de befaamde, royale huismélange van 6 koffiesoorten met een onevenaarbaar aroma die u op elk moment van de dag zal bekoren. Een eigen mélange dat van generatie op generatie werd overgedragen en die het beste van alle origines in zich draagt. Verfijnde, zeer aromatische en zachte volle smaak.

Kies een vorm en gewicht
€ 5,50Extra informatie

Het branden van de koffie gebeurt ter plaatse en nog steeds op artisanale wijze. Delicatessen Van Poeck garandeert de versheid van alle aangeboden koffie, die niet langer dan 24u vooraf worden gebrand, waardoor u de grootste zekerheid krijgt over aroma en smaak van de aangeboden koffie.

Geschikt voor espresso, perfect resultaat bij filterkoffie. Kan op ieder moment van de dag gedronken worden.

VOLLE BODY – ZACHTE TOETS– PITTIGE AFDRONK

De ambachtelijke manier van branden maakt het ons ook mogelijk om de koffie op een zo laag mogelijke temperatuur te branden (de bonen zacht te roosteren), zodat de koffie zijn volle smaak, aroma en karakter kan behouden en dit in tegenstelling tot de industriële blends.

Er worden hoge kwaliteitseisen gesteld bij de selectie van de koffiebonen in de landen van oorsprong. Van Poeck Delicatessen kiest de beste arabicabonen voor zijn mélanges. Koffiebonen van diverse oorsprong worden gemengd, naar een traditie en recept die van generatie op generatie, werd overgedragen, zodat niet tegenstaande variaties door de oogst altijd dezelfde kwaliteit wordt behouden. Het selecteren van deze mélanges is het gevolg van jarenlange ervaring en vakmanschap.Gerelateerde producten

Koffie ESPRESSO Koffie ESPRESSO vanaf € 5,50 Koffie MYSORE Koffie MYSORE vanaf € 5,50 Maragogype Maragogype ...Terug van (lang) weggeweest..!! € 7,50