Mijn winkelmand: leeg
Menu

KoffieShop alle koffie


Traditionele koffiebranderij in Sint-Niklaas

Hip en Complex

Koffie... ooit eenvoudig (zwart en heet), nu een hip en complex gegeven, met een publiek dat - gelukkig - steeds beter ingelicht en veeleisender is voor een goed kopje koffie.

Nochtans, het recept voor buitengewone koffie is eigenlijk simpel: ruwe bonen inkopen van goede kwaliteit, en die dan professioneel branden...

Bij Van Poeck sluiten we geen compromissen wat betreft de juiste kwaliteit van inkoop, en zijn we passioneel als het gaat om ambachtelijk branden.... daar staan we al enige tijd garant voor, onze historiek gaat immers terug tot 1866.

Unieke koffiebranderij in Sint-Niklaas

Onze brandprocessen zijn volledig handmatig, en gebeuren in kleine batches zodat er een optimale rotatie ontstaat op zowel ruwe en gebrande koffies. Dat maakt dat u steeds mag rekenen op een vers en smaakvol product, waar met liefde aan is gewerkt in onze koffiebranderij, gelegen in het hartje van de stad.

U vindt bij ons een selectie aan traditionele koffies en mélanges voor wie van vaste waarden houdt, maar tevens een groeiend aanbod aan hoogkwalitatieve originekoffies, aangeboden volgens de oogstperioden, voor wie van afwisseling houdt.

Voor een koppig kopje koffie moet u bij Van Poeck zijn! Raadpleeg ons aanbod in onze webshop en geniet stuk voor stuk van koppig goede koffies.

Probeer onze Unieke koffieblends

Koop onze koffie

VOOR DEN BUSINESS

B2B & Private Label

  • Flexibele productie (batches van 22 kg)
  • Artisan roasting (renaissance Probat UG)
  • 7/7 availability
  • (very) Personal care

Interesse? Lees meer