Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

FARFALLE rigate

Farfalle is een zeer bekend pasta in de vorm van strikjes (of vlinders) en wordt wereldwijd gegeten. Farfalle bestaat in zeer veel variëteiten, al dan niet gekleurd. Farfalle Rigate is geribbeld. Farfalle kun je in principe met iedere saus eten, maar de farfalle komt het beste tot zijn recht met een tomatensaus of met een saus op basis van room.

Inhoud: 250 gr.

€ 5,50Extra informatie

Deze heerlijke pasta wordt gemaakt van de allerbeste griesmeeltarwe gemengd met bronwater uit de bergen. Vervolgens wordt deze pasta bij een lage temperatuur voor zo'n 40-60 uur gedroogd.

Kooktijd: 9 minuten. Door de lange droogtijd van deze pasta bij lage temperatuur komt de smaak van de pasta echt tot zijn recht. Mocht je deze pasta met (bijbehorende) pastasaus willen gebruiken, deze blijft goed aan de pasta hangen door het gebruik van bronzen mallen tijdens het productieproces.

Om een uitzonderlijk goede kwaliteit te verkrijgen worden hier zes in plaats van de wettelijk voorgeschreven vier eieren per kilo tarwegries gebruikt. Op deze manier wordt een smakelijke pasta verkregen met een goede tenuta di cottura

Ingrediënten: griesmeeltarwe, eieren, bronwater.Gerelateerde producten

CONCHIGLIONI CONCHIGLIONI € 5,50 CANNELLONI CANNELLONI € 5,90 RISOTTO met truffel RISOTTO met truffel € 6,90