Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

LASAGNA

Lasagna is een hele klassieke Italiaanse pasta die in iedere streek wel zijn lokale variant heeft. In het zuiden van Italië wordt deze pasta wel vaker gegeten met een saus op basis van tomaten, terwijl in het noorden van Italië de bechamel populairder is.

Inhoud: 250 gr

€ 7,40Extra informatie

Kooktijd: 3-5 min. Deze heerlijke pasta wordt gemaakt van de allerbeste griesmeeltarwe gemengd met bronwater uit de bergen. Vervolgens wordt deze pasta bij een lage temperatuur voor zo'n 40-60 uur gedroogd.

Door de lange droogtijd van deze pasta bij lage temperatuur komt de smaak van de pasta echt tot zijn recht. Mocht je deze pasta met (bijbehorende) pastasaus willen gebruiken, deze blijft goed aan de pasta hangen door het gebruik van bronzen mallen tijdens het productieproces.

Om een uitzonderlijk goede kwaliteit te verkrijgen worden hier zes in plaats van de wettelijk voorgeschreven vier eieren per kilo tarwegries gebruikt. Op deze manier wordt een smakelijke pasta verkregen met een goede tenuta di cottura - de pasta breekt niet tijdens het koken.

Ingrediënten: griesmeeltarwe, eieren, bronwater.Gerelateerde producten

SPAGHETTI SPAGHETTI € 4,50 SPAGHETTINI SPAGHETTINI € 4,50 TAGLIATELLE curry TAGLIATELLE curry € 5,40