Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

PU ERH

groene thee

Inhoud: 100 gr.

Afkomstig uit China (provincie Yunnan) en staat in de Chinese geneeskunde gekend om zijn weldoende eigenschappen; bij dagelijks gebruik heeft deze thee een heilzame werking op het lichaam en de natuurlijke weerstand. 

€ 4,90Extra informatie

Moment: De thee, in de vorm van vogelnestjes geperst, helpt de cholesterol te verlagen en is een uitstekende begeleider van een afslankdieet.

Ingrediënten: Pu Erh.

Pǔ'ěrchá oftewel Pu-erh thee is een typische Chinese, mysterieuze groene of half gefermenteerde theesoort. Pu-erh thee is een van de oudste Chinese theesoorten. Pu-erh thee kan onderverdeeld worden in twee verschillende soorten namelijk groen (raw) of half gefermenteerd (ripened). Half gefermenteerde Pu-erh wordt een aantal jaren gerijpt waardoor de thee bladeren licht fermenteren. De half gefermenteerde Pu-erh thee is de meest voorkomende Pu-erh thee en ook vaak de kostbaarste vanwege het verouderingsproces.. Onze Pu-erh thee heeft een volle, aardachtige en delicate smaak. Het aftreksel van de Pu-erh thee heeft een diep donker rode kleur. Wij verkopen de half gefermenteerde Pu-erh (ripened).

  • Zetwijze: Eén theelepel - 2 gr - per kopje. Gebruik zuiver en neutraal water van circa. 80°C.
  • Infusietijd: 3-4 minuten


Gerelateerde producten

GREEN EARL GREY GREEN EARL GREY groene gearomatiseerde thee € 4,50 TROPIC DREAM TROPIC DREAM vruchteninfusie € 4,20 Alison secret garden Alison secret garden groene gearomatiseerde thee € 4,90