Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

Jura Filter Claris Blue

Dankzij het gebruik van de CLARIS filterpatroon bent u, door een verse filtering vóór iedere bereiding, verzekerd van een constant hoge waterkwaliteit voor een perfect koffieresultaat. De CLARIS filterpatroon beschermt uw apparaat tegen kalkafzettingen, en zorgt hierdoor voor een langere levensduur. Tijdens het gebruik van de CLARIS filterpatroon hoeft uw volautomaat niet ontkalkt te worden.

€ 13,50Extra informatie

De CLARIS filterpatroon is speciaal ontwikkeld voor volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.

Goed voor 50 liter waterfiltering (ongeveer 350 zetbeurten) of twee maanden gebruik.

Geschikt voor alle ENA Jura volautomaten en de volgende Jura Impressa machines: J7, J9, Z7, de F50 NEW De CLARIS filterpatroon is speciaal ontwikkeld voor volautomaten voor koffiespecialiteiten van JURA, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst.GENERATION (VANAF EIND 2009), C5 New Edition (vanaf productiedatum september 2009) en de c9 new edition (na sept 2009) .

Sinds 1931 is het Zwitserse JURA Elektroapparate AG actief in de ontwikkeling van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. Als pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines brengt JURA al in 1986 een volautomaat voor huishoudelijk gebruik op de markt. De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.Gerelateerde producten

CHOCOLATIERE CHOCOLATIERE € 49,50 DUBBELWANDIGE GLAs 0,30l DUBBELWANDIGE GLAs 0,30l € 9,50 Glazen espresso cup Glazen espresso cup € 7,00