Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

HIBISCUS

kruideninfusie

Inhoud: 100 gr

De krachtig rode bloesemkelken zijn bijzonder in warme streken geliefd als huisthee. Het hoge aandeel aan fruitzuren zorgt voor een verfrissend brouwsel dat zowel warm als koud kan worden gedronken. Bloemachtige thee met zoet-bittere smaak.

Moment: Thee is geschikt voor gehele dag. Hibiscus thee is niet alleen lekker als thee, maar ook heerlijk als ijsthee. `s Zomers lekker verkoelend.

€ 3,90Extra informatie

Ingrediënten: hibiscusbloembladeren.

Hibiscus thee wordt gezet met de bladeren van de hibiscusbloem. De hibiscusbloem is rijk aan vitamine C met veel gezondheidsvoordelen als gevolg. Zo bevordert de hibiscus thee de eetlust, bestrijdt het koorts en geeft het verlichting bij keelpijn. Hibiscus thee is dan ook erg geschikt tegen verkoudheid.Karkade/Karadesh’ stamt uit het antieke Egypte, maar wordt nog altijd volop in zowel modern Egypte als in de Arabische wereld gedronken. Na ontdekking gaat menig toerist hard op zoek naar hibiscus thee bij thuiskomst. Niet vreemd. Hibiscus thee heeft een unieke, wat zoet bittere smaak.

De infusie van de bloesem van de Chinese roos kan zowel puur worden gedronken als in combinatie met andere vruchten in een vruchtentheeblend

  • Zetwijze: Eén theelepel - 2,5 gr - per kopje. Gebruik zuiver en neutraal water van circa. 100°C.
  • Infusietijd: 3-5 minuten


Gerelateerde producten

SALIE SALIE € 3,50 Droom der zuidzee Droom der zuidzee zwarte gearomatiseerde thee € 4,40 GREEN EARL GREY GREEN EARL GREY groene gearomatiseerde thee € 4,50