Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

GRISSINI torinesi mini

Met de hand gerolde grissinni, gebakken met olijfolie uit Turijn. Geen alledaagse grissinni dus, maar eentje met een exceptionele smaak. Uiteraard ook te gebruiken bij uw Italiaans diner.

Inhoud: 100 gr.

€ 4,00Extra informatie

In Piemonte worden ze werkelijk bij alle gerechten geserveerd en gegeten. Inmiddels hebben de grissini ook een vaste plek op de eettafels in heel Italië verworven. De grissini heeft zijn succes te danken aan de buitengewone kwaliteit en eenvoud van de ingrediënten, en schijnen uitgevonden te zijn door een bakker uit Turijn, Antonio Brunero, rond het jaar 1680, die op verzoek van Carlo Emanuele, de hertog van Savoie, de beste en gezondste broodstengel diende te maken, goed gebakken in de olijfolie. De grissini, zijn naar de zieke zoon van de Hertog van Savoie gebracht, die op advies van de dokter, enkele dagen alleen grissini at en eenmaal genezen, later koning Vittorio Emanuele II werd.

Ingrediënten: bloem, water, olijfolie, zout, gist.Gerelateerde producten

Foie gras de canard Foie gras de canard € 9,90 Crackers vijgen en honing Crackers vijgen en honing The Fine Cheese CO € 4,90 Rillette van makreel met peper Rillette van makreel met peper Groix et nature € 6,50