Gratis verzending binnen België vanaf € 40 Mijn winkelmand: leeg
Menu

Opinel Messenset Le Petit Chef

Opinel

Voor die kleine kooklustigen vanaf 4 jaar is dit Opinel koffertje een ware revelatie: de tools zien er fris, puur en degelijk uit. Bovendien zijn ze slim uitgerust, ideaal voor een kinderhand.

Want wat is naast het minimalistisch rood-natuurhouten design zo opvallend aan de serie?
Elk stuk is specifiek voor het kind ontworpen, net om die kleine chefs in de leer veilig en zelfstandig te laten werken.

€ 39,90Extra informatie

HET MES
Een chefmes is je basisgereedschap in de keuken. Voor de kids ontwierp Opinel een ergonomische holte die het lemmet met de greep verbindt. De kinderen houden hier een vinger in om druk te kunnen zetten tijdens het snijden van uien, groenten allerhande… Het risico op zichzelf verwonden wordt op deze manier geminimaliseerd.

DE DUNSCHILLER
Ook de dunschiller toont zich een vlotte medewerker: zoals voorheen, houd je ook hier de vinger(s) veilig binnen de rode cirkel. En nu, schillen maar! De greep zelf is gemaakt uit natuurlijk hout, een comfortgreep karakteristiek voor Opinel.

DE VINGERBESCHERMING
Het opvallend rode hoedje heeft meteen twee diverse functies. Aan de ene kant werkt dit accessoire een professioneel gevoel in de hand; je leert als jonge kok meteen de correcte manier om de handen te plaatsen.
Aan de andere kant sluit dit gadget het gevaar uit om de vingers van je kids te kwetsen. In alle veiligheid kunnnen zij met deze bescherming te werk naast je zijde: We gaan samen voor een fantastisch familiemaal!Gerelateerde producten

maatbeker 0,50l maatbeker 0,50l Yamazaki € 11,00 HIMALAYA zout steen BBQ HIMALAYA zout steen BBQ Rivsalt € 32,00 Snijmat flexibel groot Snijmat flexibel groot Rood € 7,95