Mijn winkelmand: leeg
Menu

Olijfolie Picual

Vadolivo

EXTRA VIRGIN OLIVE OIL DOP PICUAL | Box 6 ud x 500 ml. Premium oil of superior quality. Ideal for pairing with intense flavors such as garlic, onion, pepper, fresh salads, baked blue fish and to sprinkle as a final ingredient on red meat and traditional stews.

Brand: Guiradoli SIERRA CAZORLA
Variety: PICUAL
Sierra de Cazorla, Jaén – Spain (Protected Area D.O. Sierra de Cazorla)
 

€ 17,90Extra informatie

Hacienda Vadolivo is ontstaan in 1989 met als bedoeling een kwalitatieve olijfolie te produceren. De hacienda is gelegen in het hartje van een bos olijfgaarden naast het gebergte van Cazorla (Jaén), een idyllische plaats voor olijfbomen en voor de resulterende olijfolie. Haar kenmerken zijn zeer duidelijk: Hoogste kwaliteit, respect voor de natuur en onderzoek met de nieuwste technologie.

Vadolivo bereikt de hoogste kwaliteit door een nauwgezette manier waarmee men met de olijfgaarden omgaat en waarmee men de resulterende olijfolie maakt. Ze verzorgen elke fase van het proces tot in de puntjes om een optimaal product te verkrijgen. Van de olijfboom tot jouw huis. Ze nemen deel aan de reguleringsraad van Sierra de Cazorla. Een onafhankelijke organisatie die voor de kwaliteit van de beschermde oorsprongbenaming ‘Sierra de Cazorla’ zorgt.

Één van de grootste doelen van Vadolivo is CO2-voetafdruk beperken. Ze vechten voor een milieuvriendelijke manier om olijfolie te produceren op basis van een sterke strategie van nieuwe processen en biologische teelt. Vadolivo was één van de eerste olijfoliebedrijven in Andalusië die biologische olijfolie produceert.

Ze werken bovendien samen met onderzoeksgroepen van verschillende universiteiten om talrijke zaken van de productie te verbeteren.Gerelateerde producten

olijfolie Picual Biodynamic BIO olijfolie Picual Biodynamic BIO Castillo de Canena € 29,90 Olijfolie PIMENT Olijfolie PIMENT € 6,20 extra virgin olive oil extra virgin olive oil Villa Manodori € 19,90