Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

Lingue mini

Lingue, gebakken met olijfolie uit Turijn. Geen alledaagse lingue dus, maar eentje met een exceptionele smaak. Uiteraard ook te gebruiken als aperitief.

Inhoud: 100 gr.

€ 5,40Extra informatie

In Piemonte worden ze werkelijk bij alle gerechten geserveerd en gegeten. Inmiddels hebben de grissini ook een vaste plek op de eettafels in heel Italië verworven. De grissini heeft zijn succes te danken aan de buitengewone kwaliteit en eenvoud van de ingrediënten, en schijnen uitgevonden te zijn door een bakker uit Turijn, Antonio Brunero, rond het jaar 1680, die op verzoek van Carlo Emanuele, de hertog van Savoie, de beste en gezondste broodstengel diende te maken, goed gebakken in de olijfolie. De grissini, zijn naar de zieke zoon van de Hertog van Savoie gebracht, die op advies van de dokter, enkele dagen alleen grissini at en eenmaal genezen, later koning Vittorio Emanuele II werd.

Ingrediënten: bloem, water, olijfolie, zout, gist.Gerelateerde producten

Flutes FEUILLETEES sel Flutes FEUILLETEES sel € 5,40 Olijven GROEN zonder kern Olijven GROEN zonder kern Pepus € 2,70 Pimiento del piquillo artesano entero Pimiento del piquillo artesano entero € 7,90