Gratis verzending binnen België vanaf € 40 Mijn winkelmand: leeg
Menu

DUBBELWANDIGE GLAZEN - 2 stuks, 0,08l

CILIO

De twee dubbelwandige glazen met een inhoud van 0,08 liter gebruik je voor zowel je warme als je koude dranken. Het voordeel van deze dubbelwandige glazen is dat ze je warme dranken langer warm houden en je koude dranken blijven langer koud.

Ideaal voor uw espresso!!

€ 14,90Extra informatie

De dubbelwandige glazen zijn gefabriceerd van duurzaam Borosilicaat glas. Borosilicaat glas is een sterk hittebestendig glas dat minder weegt dan traditioneel glaswerk. Dit glas is tevens sterker dan traditioneel glas en kan overal voor worden gebruikt, om uit te drinken en als kookgereedschap.

Borosilicaat glas is vaatwasserbestendig en zal in de loop der tijd niet vervagen. Ook na vele malen in de vaatwasser te zijn gewassen, zal dit glas er als nieuw uit blijven zien. Dit glas is volledig vaatwasser- en magnetronbestendig.

  • Inhoud: 0,08l
  • Materiaal: dubbelwandig glas


Gerelateerde producten

coffee drip GRANEO 600 ml coffee drip GRANEO 600 ml BLOMUS € 54,90 DRIPPER 02 metal black filter DRIPPER 02 metal black filter Hario € 44,00 Chemex 3T Chemex 3T slow coffee € 49,00

Recepten met dit product

Espresso

Drinks

Espresso met een volle body, veel persoonlijkheid en karakter, lange afdronk..afwezigheid van zuur en bitter dankzij onze CL (°LAT. 150) Limited edit...