Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

CANNELLONI

Cannelloni is een echte Italiaanse pasta soort waarmee de meest feestelijke gerechten op tafel getoverd kunnen worden. Het woord “cannelloni” is het meervoud van “cannello” wat in het Italiaans “kleine buis” betekend.ZDe cannelloni van Rustichella d’Abruzzo is klaar voor gebruik en hoeft niet te worden voorgekookt.

Inhoud: 250 gr.

€ 5,90Extra informatie

De holle cannelloni pasta kan gevuld worden met een mengsel van gehakt en groenten of probeer voor de verandering eens een combinatie met vis. Een vegetarische cannelloni maak je met een vulling van spinazie, ricotta kaas en wat Parmezaanse kaas. Vul hiermee de pasta buizen en leg ze in 1 laag in de ovenschaal. Maak met bloem, roomboter en melk een verse bechamelsaus en giet deze (niet zuinig) over de gevulde pasta. Strooi tot slot wat geraspte kaas erover. Na 40 minuten in de oven heeft u een heerlijke echte Italiaanse maaltijd op tafel.

Kooktijd: 40 minuten.

Ingrediënten: griesmeeltarwe, hele eieren.Gerelateerde producten

RISOTTO met groenten RISOTTO met groenten € 5,60 TONNARELLI met chili TONNARELLI met chili € 6,40 TAGLIATELLE curry TAGLIATELLE curry € 5,40