Gratis verzending vanaf € 75 Mijn winkelmand: leeg
Menu

BB Detox blik

Kusmi

Sinds Detoxen de trend is, is groene thee dat ook. Kusmi heeft uit deze trend inspiratie opgedaan en na alle BB creams die het afgelopen jaar gelanceerd zijn, lanceert Kusmi haar eigen Beauty Beverage detox thee. De eerste BB thee die voorziet in alles dat je huid dagelijks nodig heeft!

Inhoud: 125 gr.

€ 16,50Extra informatie

De combinatie van maté en groene thee staat bekent om het elimineren van overtollig vocht van de huid. Dit en het flink verlagen van de toxines in de huid zorgt ervoor dat je straalt als nooit te voren! Groene thee houd de cellen in het lichaam gezond door de vele anti oxidanten die de thee rijk is. De toegevoegde paardebloem en rooibos geven de thee een zoetig en fruitig karakter.

Elke dag voldoende drinken is een onmisbaar ritueel als het gaat om een goede huidverzorging. BB detox thee is de oplossing voor mensen die het moeilijk vinden anderhalf tot 2 liter per dag te drinken. Deze heerlijke blend van maté, groene thee,rooibos en grapefruit zorgt ervoor dat voldoende drinken per dag geen strijd meer is maar een feestje! In de winter heerlijk om warm te drinken, in de zomer koel je hem terug tot een Iced tea, schijfje limoen erin en genieten maar!

  • Zetwijze: Gebruik zuiver en neutraal water van circa 85°C
  • Infusietijd: 3-4 minuten
  • Inhoud: 125 gr
© 2018 Van Poeck • Stationsstraat 38, 9100 Sint-Niklaas • Tel 03 776 02 04info@vanpoeck.com