Gratis verzending binnen België vanaf € 40 Mijn winkelmand: leeg
Menu

AZIJN van Chardonnay

FORVM

Van het huis Puig i Roca uit Tarragona : deze erg originele zoetzure wijnazijnen hebben veel culinaire toepassingen. Zoet-zure wijn azijn gemaakt in Spanje uit het sap van witte Chardonnay druiven.

Chardonnay wijnazijn uit Spanje wordt geproduceerd in beperkte hoeveelheden door het Forum kelders in Tarragona in Catalonië.

Inhoud: 250 ml

€ 9,90Extra informatie

Gebruik: Na de traditionele methode, wordt deze azijn langzaam gerijpt in eiken-en kastanjebomen vaten. Het is zeldzaam om te zien dat dit soort aandacht besteed wordt aan eenvoudige wijnazijn en dat blijkt. Deze Chardonnay azijn is de perfecte mix van zoet en zuur. Perfect bij salades, vinaigrettes,, vis-en schaaldieren, bij rijp fruit en desserts.

Ingrediënten: 100% wijnazijn, druivenmost.

Deze wijnazijnen zijn ideaal voor het dresseren van salades of het maken van uw vinaigrette. De azijnen kan je ook gebruiken in wokgerechten. Blus de gewokte champignons met wijnazijn en laat even inkoken.Gerelateerde producten

azijn van Merlot FORVM € 7,90 VINAIGRETTE op grootmoeders wijze VINAIGRETTE op grootmoeders wijze € 6,50 Vinaigrette mosterd-honing Vinaigrette mosterd-honing € 7,50